Dune: Jason Momoa onthult details over zijn personage

ArtNewsPress : Jason Momoa heeft details gedeeld over de rol die hij zal spelen in Dune van Denis Villneuve. Hij zegt daarbij dat Duncan Idaho “een soort Han Solo is binnen de groep.”

Momoa verscheen in de lockdown editie van The Ellen DeGeneres Show waarbij hij achtergrond informatie geeft over zijn personage voor degene die niet bekend zijn met het bronmateriaal.

“Ik speel het personage Duncan Idaho, hij is een meester zwaardvechter die de rechterhand is van Duke Leto en Leto wordt gespeeld door Oscar Isaac. Idaho is de eerste persoon die naar Dune wordt gestuurd en dat is het moment waarop mijn personage dat van Javier Bardem ontmoet. Ik kan eigenlijk niet geloven dat ik een scene heb met Javier Bardem! Ik speel samen met Timothée Chalamet, Josh Brolin, Rebecca Ferguson en Stellan Skarsgård. Het is een gigantische film en ik speel een kleine rol, een soort Han Solo van de groep. Hij is de warrior die Timothée Chalamet beschermt en hij dient Oscar Isaac.

De reboot van Villeneuve is de eerste van twee films en een adaptatie van het originele boek. In de film spelen onder andere Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Zendaya, David Dastmalchian, Stephen McKinley Henderson, Charlotte Rampling en Javier Bardem.

Er zijn al een aantal foto’s van de film gedeeld die kun je hier bekijken. Dune komt vooralsnog in december 2020 uit in de bioscoop.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here