John Wick 4, Spiral releases uitgesteld voor een jaar

Artnewpress : Lionsgate heeft de releases van enkele van zijn grootste aankomende films, waaronder John Wick: Chapter 4, uitgesteld vanwege het coronavirus.

John Wick: Chapter 4, Spiral: From the Book of Saw en The Hitman’s Wife’s Bodyguard zijn elk een jaar uitgesteld vanaf hun oorspronkelijke releasedatums.

Het vierde deel van de John Wick-actiefranchise was oorspronkelijk gepland om op 21 mei 2021 in de bioscoop te verschijnen, maar dit is verplaatst naar 27 mei 2022

De oorspronkelijke releasedatum van John Wick 4 in 2021 zou tegelijk plaatsvinden met The Matrix 4, een ander langverwacht vervolg met Keanu Reeves. De opnames van die scifi-film zijn verstoord door de totale shutdown van de filmindustrie.

De Saw-franchise reboot/sequel Spiral zou deze maand verschijnen, maar komt nu pas op 21 mei 2021 (ja, de oorspronkelijke releasedatum voor John Wick 4).

Ondertussen heeft Lionsgate ook The Hitman’s Wife’s Bodyguard naar 20 augustus 2021 verplaatst.

De studio heeft ook de psychologische thriller Antebellum verplaatst naar 21 augustus 2020. De releases van Chaos Walking (22 januari 2021) en Nicolas Cage’s The Unbearable Weight of Massive Talent (19 maart 2021) blijven staan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here