Ryan Reynolds reageert of Disney een goede keuze is voor Deadpool 3

Afgelopen december bevestigde Ryan Reynolds dat Deadpool 3 werd ontwikkeld bij Marvel, en noemde dit proces “alsof deze wordt ontwikkeld bij de grote jongens.”

Maar hoe voelt het voor Deadpool om in ontwikkeling te zijn bij Disney? Reynolds sprak hierover in gesprek met Total Film Magazine, voor een interview van zijn komende film Free Guy.

“Het voelt allemaal heel erg nieuw aan, nu de film bij Marvel ligt”, zegt hij. “En, weet je, erachter komen wat er allemaal aan de hand is, vanaf de plek waar ik zit.”

“Ik voel me op dit moment totaal geen insider van het project”, voegde hij toe. “Ik denk zodra ik wat intiemer erbij betrokken wordt – als we ooit al Deadpool 3 gaan maken… als of wanneer we Deadpool 3 gaan maken, ik daar een beter perspectief op zal krijgen. Maar ik ben een enorme fan van Marvel, en de manier waarop zij films maken. Dus toen Disney Fox overnam, zag ik dit als iets goeds. Deadpool die de kans krijgt om in die zandbak te spelen, is een win voor iedereen denk ik. Maar we zullen het zien.”

Free Guy, die op veel manieren lijkt op GTA “The Movie”, stond origineel gepland voor 3 juli, maar werd uitgesteld naar 11 december.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here