Top Gun: Maverick-regisseur: Film zal af zijn ondanks vertraging van half jaar

ArtNewsPress : Regisseur Joseph Kosinski heeft bevestigd dat Top Gun: Maverick afgemaakt zal worden zodat de oorspronkelijke releasedatum in juni gehaald zal worden. Die datum werd eerder verschoven naar december wegens de uitbraak van het coronavirus.

In gesprek met ComicBook.com, deelde Kosinski een update over zijn Top Gun-sequel en hij vertelde dat de beperkingen van de lockdown en sociale distantiëring-maatregelen zijn vooruitgang niet beperkten aan het project en dat hij nu ‘bijna klaar is’ in post-productie.

“We houden ons aan het schema en maken de film af alsof de oorspronkelijke releasedatum nooit veranderd was”, aldus Kosinski. “Gelukkig ben ik bijna klaar met post-productie, wat je thuis kan doen tijdens al deze beperkingen. Ik kan doorgaan met mijn werk en kan de film afmaken, wat geweldig is. Als ik in een andere fase zou zitten van het project, zou dat moeilijker zijn. Maar omdat ik aan het einde van het werk ben, kan ik alles doen wat ik moet doen om het af te maken.”

“We houden ons dus aan het programma en maken de film af om er vervolgens zes maanden op te zitten. Wat interessant is om te doen, maar het is de juiste beslissing omdat dit een film is die mensen op het witte doek moeten zien. En als er geen groot scherm beschikbaar is, dan wil je deze film niet uitbrengen. We willen dat dit een gedeelde ervaring wordt op het grootste scherm ter beschikking.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here